laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gegrilde zalm met ansjovisboter
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:
2 ansjovisfilets
3 sprieten bieslook
25 gram halfvolle boter
citroensap
2 moten zalm
peper
  bereiding:
    Snijd de ansjovisfilets heel fijn. Was de bieslook en knip de sprieten klein. Roer de halfvolle boter zacht en roer de ansjovis en de bieslook er door. Maak op smaak met een paar druppels citroensap. Laat de boter in de koelkast opstijven.
Warm de grill of barbecue voor. Bestrooi de zalm met peper en grilleer de vis in 6-8 minuten aan beide zijden bruin en gaar. Garneer de vis met een partje ansjovisboter.

Lekker met worteltjes en aardappelen.



persoon : 150 Kcal
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats