laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kip in tomatensaus met basilicum
  ingrediënten:
    400 gr kipfilet
3 sjalotten
750 gr tomaten
1 flinke bos basilicum
2 el olie
2dl room
peper
zout
  bereiding:
    Pel sjalotten en hak ze fijn. Snijd de kipfilet in reepjes. Kruid de tomaten in, dompel ze in kokend water enkele tellen, spoel ze onder koud water en ontvel ze. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Spoel en droog de basilicum en hak de blaadjes fijn. Verhit olie in de wokpan. Roerbak sjalotten glazig. Roerbak de kippenreepjes in niet te grote porties te gelijk. Doe alles in de wokpan en voeg de tomatenblokjes en de room toe. Schep goed om en voeg het basilicum toe. Kruid met peper en zout.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats