laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gegrilde zonnevisfilet op pasta rosso
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
600 gr Zonnevisfilet
160 gr rode Pasta
18 Venusschelpen
0,5 l visfond
4 draadjes Saffraan
1 dl Noilly prat
1 dl Slagroom
1 tlp Kip bouillonpoeder
4 takjes Kervel
4 slagen zwarte peper uit de Pepermolen
1 el Beurre Maniere(Mengsel van bloem en roomboter)
5 Partjes citroen
  bereiding:
    Kook de pasta en spoel koud en zet weg in 4 vormpjes waar je ze later weer in kunt opwarmen in de magnetron dek de pasta wel even af met plastic.
Zet de visfond op samen met de Noilly prat, slagroom, kipbouillonpoeder en Saffraan laatzachtjes koken en bindt af met de beure maniere en laat even gaarkoken.
Plaats de venussschelpjes in de saus en laat lekker zachtjes opentrekken afsmaken met een partje citroen en proef op peper en zout houdt de saus op temperatuur.
Plaats de zonnevisfilet op een bord en dep droog, smeer in met olijfolie en een beetje zout en indien gewenst wat verse tuinkruiden
Maak de grill of grillpan/plaat heet en smeer in met een beetje olie.
Zet de pasta in de magnetron en laat 2 minuten verwarmen
Zet vier borden klaar
Leg de vis op de grill
Haal de warme pasta uit de magnetron en plaats in het midden van ieder bord een portie omlijst met de saus met venusschelpen draai de vis een keer om wanner gaar bovenop de pasta plaatsen en afgarneren met de trakjes kervel.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats