|
|
Ontvet de varkenshaas goed en snij het vlees in dikke blokken van 4/4 cm.
Schil de ananas en snij hem in even dikke blokken.
Pers de sinaasappelen, open de vanillestok, schraap de zaadjes eruit en doe ze erbij. Giet de honing en de olijfolie erbij, meng alles goed dooreen en breng het mengsel op smaak met muskaatnoot, peper en zout.
Giet deze marinade in een kom en doe de blokjes varkensvlees en ananas erbij. Bedek de kom met folie en laat het gerecht één uur marineren in de koelkast.
Spoel de courgettes en snij ze in vrij dunne schijfjes in de lengte.
Rijg de blokjes varkensvlees en ananas op de brochettes, laat ze ongeveer 10 minuten grillen, draai ze regelmatig om en giet er de marinade over. Laat tegelijkertijd de courgetteschijfjes gedurende 2 à 3 min. grillen op de barbecue. |