Zalmforel met paksoi en noten |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
4 zalmforelfilets met vel
1 struik paksoi
100 g gemengde noten
2 el olijfolie
100 g taugé
1 el ketjap manis
peper en zout |
|
bereiding: |
|
|
Bestrooi de zalm met peper en zout. Snij de paksoi in smalle repen. Hak de noten grof. Verhit een eetlepel olie en bak de zalm 2 min. aan de kant zonder vel. Draai de zalm om en bak 3 min. op het vel, totdat dit krokant is. Verhit een eetlepel olie in een wok en roerbak de paksoi en de taugé gedurende 3 min. Voeg ketjap toe en roerbak nog 2 min. door. Schep de noten erdoor en verdeel de groente over 4 borden. Leg er een stuk zalmfilet bovenop met het vel naar boven.
Lekker met rijst. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|