laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zalmforel met paksoi en noten
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    4 zalmforelfilets met vel
    1 struik paksoi
    100 g gemengde noten
    2 el olijfolie
    100 g taugé
    1 el ketjap manis
    peper en zout
  bereiding:
    Bestrooi de zalm met peper en zout. Snij de paksoi in smalle repen. Hak de noten grof. Verhit een eetlepel olie en bak de zalm 2 min. aan de kant zonder vel. Draai de zalm om en bak 3 min. op het vel, totdat dit krokant is. Verhit een eetlepel olie in een wok en roerbak de paksoi en de taugĂ© gedurende 3 min. Voeg ketjap toe en roerbak nog 2 min. door. Schep de noten erdoor en verdeel de groente over 4 borden. Leg er een stuk zalmfilet bovenop met het vel naar boven.
Lekker met rijst.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats