laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tilapiafilet in korst van hazelnoten en zwarte oli
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

4 tilapia filets van 150 gr elk
100 g boter
100 g geplette en gegrilde hazelnoten
2 eetlepels mosterd van Meaux
zout en peper
6 takjes tijm
1 dl witte wijn
100 g zwarte olijven
  bereiding:
    Meng 3 lepels boter met de mosterd en de hazelnoten.
Kruid de vis met zout en peper en smeer de vis aan één kant met het notenmengsel in.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Doe de rest van de boter in een pan, voeg de visfilets, de tijmtakjes en de wijn toe en strooi de olijven eromheen.
Breng aan de kook op een hoog vuur en laat ongeveer 8 minuten verder gaar worden in de oven.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats