laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kabeljauw met spek, kaas en spinazie
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    800 gram kabeljauw
    250 a 300 gram gerookt spek in sneetjes
    Peper en zout
    Boter om te bakken
    250 gram gemalen kaas
    Pakje diepvries roomspinazie
  bereiding:
    De kabeljauw in stukjes snijden en in het gerookt spek rollen. de rolletjes rustig bakken in boter, op smaak kruiden met peper en, voorzichtig, met zout.
de roomspinazie in een pannetje ontdooien en lichtjes opwarmen.
de vis in een ovenschaal leggen, roomspinazie erover en bestrooien met de geraspte boerenkaas. gratineren in de oven.


tip :
-Leg onderaan eventueel een laagje puré
-Als je geen viseter bent kan je ook kipreepjes in spek rollen
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats