laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aalsterse Vlaaien
  ingrediënten:
    1 l.melk,
3 eieren,
6 mastellen,
250gram siroop,
250 gram kandijsuiker,
8 gram foelie,
10 gram kaneel,
1 koffielepeltje zout
  bereiding:
    De fijn gemaakte mastellen in een mengkom doen, de melk, siroop,kandij, foelie en kaneel toevoegen. Alles goed oproeren en laten weken. De eieren met het zout opkloppen en onder het mengsel roeren.Oven voor verwarmen op 175 graden. Het mengsel nog eens goed oproeren en in de bakjes verdelen, afbakken gedurende 50 minuten op 175 graden. Afhankelijk van de baktijd kunnen de vlaaien gemakkelijk smeerbaar zijn of eerder droger om te snijden en zo uit de hand te eten
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats