laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Romige courgettesoep
  ingrediënten:
    700 g courgettes,
100 g melk,
1 aubergine,
peterselie,
stukje geroosterd brood,
knoflook,
1 ui,
basilicum,
groentebouillon,
zout en peper.
  bereiding:
    Snijd de uiteinde van de courgettes, snijd de cougettes in stukjes en kook ze 20 minuten in een halve liter bouillon met een teentje knoflook, een halve in plakjes gesneden ui, en wat zout. Snijd ondertussen de aubergine in stukjes en bak dit in olie met een half teentje knoflook, peterselie, zout en peper. Wanneer de courgette gaar is pureer tot een romige soep. Verwarm de courgettesoep en voeg de melk toe.
Serveer de soep gegarneerd met de blokjes aubergine, basilicum en krokant geroosterd brood.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats