laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gegrilde dorade met mosterdsaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    4 doradefilets (roodbaars) van 200 g
    1 eetlepel mosterd
    boter
    25 g bloem
    2 dl melk
    1 dessertlepel wijnazijn
    1 theelepel kappertjes
    1 citroen
    peper en zout
  bereiding:
    De vis onder stromend water wassen en droogdeppen. Instrijken met
mosterd en vers gemalen peper, even laten rusten en instrijken met
gesmolten boter. Het rooster instrijken met olie en de filets 5 minuten grillen aan elke zijde.
Maak een roux; doe er melk bij en de in de azijn losgeroerde mosterd.Eventueel bijkruiden en verder afwerken met de kappertjes.
De vis garneren met citroenschijfjes; serveren met doperwtjes en
aardappelen in de schil.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats