laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Witloofsoepje met grijze garnalen en spekkorstjes
  ingrediënten:
    3 preistengels
3 witte selderstengels
6 witloofstronken
3 uien
3 liter kippebouillon
2 sneden spek (0,5 cm)
100 g grijze garnalen.
  bereiding:
    Versnij al de groenten zeer fijn maar hou 2 witloofstronken apart. Laat deze mooi glanzen in boter en bevochtig vervolgens met de bouillon. Voeg na halve kooktijd 300 g aardappelen toe en laat de soep verder garen. Snij het spek in een mooie brunoise en bak deze knapperig. Snij de laatste twee witloofstronken in julienne en behoud deze als garnituur.

Breng de soep aan de kook en werk af met spek, witloof en garnalen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats