laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gestoofde kabeljauw in Mexicaanse stijl
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    4 kabeljauwfilets (150 g elk)
    2 eetlepels tacokruiden
    1 blikje kidneybonen (à 400 g)
    1 blikje maïskorrels (à 175 g)
    50 g boter
    1 pot milde tacosaus (à 454 g)
    4 lente-uitjes
  bereiding:
    Spoel de kabeljauwfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Bestrooi de filets met 1 eetlepel van de tacokruiden. Laat het blikje kidneybonen en het blikje maïskorrels goed uitlekken. Meng de kidneybonen met de maïskorrels, de tacosaus en de rest van de kruiden. Verhit de boter in een pan en bak de kabeljauwfilets ca. 3 minuten op een matig vuur. Voeg het bonenmaïsmengsel toe aan de kabeljauwfilets en laat dit in ca. 3 minuten warm worden. Laat het geheel ca. 5 minuten met de deksel op de pan op een laag vuur zachtjes stoven. Snijd ondertussen de lente-uitjes in zeer smalle ringen en strooi ze over het gerecht.

Lekker met rijst.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats