laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Boerenpannetje met rookworst
  ingrediënten:
    1 rookworst (à 250 gram, in plakjes)
2 eetlepels olie
1 rode ui (fijngesnipperd)
1 teentje knoflook (geperst)
1 theelepel rozemarijn
700 g krielaardappels (voorgekookt)
1 stengel prei (dikke, in dunne ringen)
200 g wortels (in plakjes)
1 rode paprika (in blokjes)
50 g roomkaas (verse, met kruiden)
snufje zout
snufje peper (versgemalen)
  bereiding:
    Verhit de olie in een hapjespan (of wok) en fruit hierin de ui,
knoflook en rozemarijn ca. 1 minuut. Voeg de krieltjes toe en roerbak deze ca. 3 minuten mee.
Schep de prei, wortel en paprika door de krieltjes en roerbak deze 3 minuten mee.
Voeg de verse roomkaas met kruiden en rookworst aan de krieltjes toe en roerbak deze 2 minuten mee.
Breng het boerenpannetje op smaak met zout en peper.Verdeel het
gerecht over vier borden.

Lekker met dikke sneden boerenbrood en kruidenboter.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats