laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Thaise hamlapjes
  ingrediënten:
    4 hamlappen (à 100-125 gram)
2 eetlepels currypasta (rode Thaise)
1,2 liter water
2 bouillonblokjes
2 eetlepels soepgroenten (boeren)(of 0,6 liter water en 0,6 liter vleesfond bij de boerensoepgroenten)
  bereiding:
    Snijd de basilicumblaadjes fijn.
Besmeer de hamlapjes met currypasta.
Strooi de helft van het basilicum over de hamlapjes en druk de
kruiden iets aan.
Vul het waterreservoir van de stoomkoker (of de pan, als u mandjes gebruikt) met het water, de bouillonblokjes, de rest van het basilicum en de soepgroenten en breng het geheel aan de kook.
Kook het vervolgens zachtjes door.
Leg de hamlapjes in de stoommand en stoom ze in 10-12 minuten gaar.

Lekker met basmatirijst, roergebakken peultjes en broccoli. De
basmatirijst kunt u meestomen in de stoompan.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats