|
|
|
Kaas-olijvenbrood voor de bbm |
|
ingrediënten: |
|
|
3 dl water,
1 eetl. olijfolie,
450 g tarwebloem,
75 g geraspte parmezaanse kaas,
2 theel. gedroogde Italiaanse kruiden (oregano, basilicum, tijm)
1 theel. zout,
2 theel. basterdsuiker
1 eetl. instantgist |
|
bereiding: |
|
|
Doe alle ingredienten in de broodmachine, in de door de fabrikant van de machine aangegeven volgorde. Zorg ervoor dat de gist niet bij het zout komt, dus in een apart kuiltje in het meel. Sluit de deksel en kies de bakstand (normaal/basiswit). Voeg 60 g gehakte olijven zonder pit toe na het signaal voor het toevoegen van extra ingrediƫnten of 5 minuten voor het einde van het kneedproces. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|