laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Bündner Capuns (snijbietrol).
  ingrediënten:
    voor 4–6 Personen:

300 g witte bloem
3 eieren, zout
1,5 dl melk, verdund
150 g spek
100 g brood
4 eetlepels gehakte kruiden,
100 g krenten
40 g snijbietbladeren
200 g geraspte Sbrinz-kaas,
100 g boter
  bereiding:
    Bloem, eieren, melkwater en zout tot een
deeg kloppen. Spek, brood en uien in blokjes
snijden, in boter laten bruinen, vermengen
met twee eetlepels gehakte kruiden en
de krenten. Snijbiet in zout water blancheren.
In de bladeren telkens 1 eetlepel deeg
rollen. In kokend water 20 min. laten trekken.
Met kruiden en kaas bestrooien en
met hete boter overgieten.
Wijn: Blauburgunder, Chardonnay, Riesling.
Ingrediënten:
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats