|
|
|
Bündner Capuns (snijbietrol). |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 46 Personen:
300 g witte bloem
3 eieren, zout
1,5 dl melk, verdund
150 g spek
100 g brood
4 eetlepels gehakte kruiden,
100 g krenten
40 g snijbietbladeren
200 g geraspte Sbrinz-kaas,
100 g boter |
|
bereiding: |
|
|
Bloem, eieren, melkwater en zout tot een
deeg kloppen. Spek, brood en uien in blokjes
snijden, in boter laten bruinen, vermengen
met twee eetlepels gehakte kruiden en
de krenten. Snijbiet in zout water blancheren.
In de bladeren telkens 1 eetlepel deeg
rollen. In kokend water 20 min. laten trekken.
Met kruiden en kaas bestrooien en
met hete boter overgieten.
Wijn: Blauburgunder, Chardonnay, Riesling.
Ingrediënten: |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|