laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Sperziebonen met sjalottendressing
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

400 gram sperziebonen
2 sjalotten
1 teentje knoflook
1 eetlepel olie
1-2 eetlepels azijn
peper, zout
bonenkruid
  bereiding:
    Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal. Kook de sperziebonen in 10-15 minuten beetgaar. Maak de sjalotten en de knoflook schoon en snijd dit klein. Fruit de sjalotten en de knoflook in de olie glazig. Roer er van het vuur af azijn, peper, zout en bonenkruid door. Giet de sperziebonen af en schep de sjalottendressing er door. Laat de groente afkoelen en de dressing intrekken.

per persoon : 90 Kcal
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats