laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zalmcarpaccio met tomaat en ui
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel citroensap
enkele anijszaadjes
1 kleine zoete witte ui
1 tomaat
300 gram in dunne plakjes gesneden verse zalmcarpaccio
1 eetlepel kleine kappertjes
zout
vers gemalen zwarte peper
  bereiding:
    De olie met het citroensap, het zout en de anijs door elkaar roeren tot er een saus ontstaat.

De uien schoonmaken door de papierachtige schil te verwijderen, vervolgens klein hakken, zorgvuldig wassen en drogen.

De tomaat in stukjes snijden.

De zalm op een schaal leggen, de uien, de stukjes tomaat en de kappertjes toevoegen en overgieten met de saus.

Zwarte peper toevoegen en het gerecht kan geserveerd worden

Serveer met stukjes geroosterde ciabatta of focacciabrood.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats