laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pizza met zalm
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

0.5 pak mix voor pizzabodem Italiaans zonder saus
1 pot Bertolli Pastasaus Rustico met Zoete pepertjes & rode ui
250 g verse zalmfilet
versgemalen peper
25 g parmezaanse kaas (stukje)
50 g rucola
  bereiding:
    Verwarm de oven voor op 220 C. Bereid het pizzadeeg volgens de aanwijzingen, verdeel het in twee stukken en rol ze uit tot dunne ronde lappen. Leg de deeglappen op een ingevette bakplaat en bestrijk ze met de pastasaus. Snijd de zalmfilet in plakjes, bestrooi ze met zout en peper en verdeel ze over de pizza’s. Bak de pizza’s in de oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar. Schaaf de kaas in dunne flinters. Leg de pizza’s op twee borden en leg in het midden een bergje rucola. Verdeel de kaas erover

Tip:
Maak van de pizza’s eens calzones: Snijd de zalm in blokjes en verdeel ze over 1 helft van de pizzabodems, klap de andere helft er overheen en druk de randen dicht. Verdeel de rucola en kaasflinters dan naast de calzones.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats