  | 
    
 
 | 
      | 
    
					
				
					| 
 Californische brochetten | 
				 
							
					|   | 
					ingrediënten: | 
				 			
				
					|   | 
					  | 
					Voor 2 personen:
 
 2 halve perziken (vers of in blik op eigen sap of op water (+/- 100 g)
 1 plak kalkoenham of bereid kalfsgebraad van +/- 1 cm dik of 120 g
 Stukjes vooraf geblancheerde groene paprika
 Laurierblaadjes
 Weinig olie, 
 peper
 Peterselie
 Enkele slablaadjes | 
				 
							
					|   | 
					bereiding: | 
				 
				
					|   | 
					  | 
					Snijd de perziken en de ham in blokjes van 3 cm
 Rijg afwisselend aan een brochette of houten pen een blokje vlees, een stuk perzik, een laurierblaadje en een stukje paprika.
 
 Herhaal dit.
 
 Bestrijk de brochetten met de olie en bestrooi met peper.
 Rooster, onder een hete gril, de brochetten +/- 2 min. aan elke kant.
 Steek net voor het opdienen een toefje peterselie aan elk uiteinde van de brochetten.
 
 Serveer op enkele slablaadjes.
 
 P.P = 125 kcal | 
				 
				
					|   | 
				 
				
					|   | 
				 
                           
 
  | 
 
				
					|   | 
					mail dit recept naar een vriend of vriendin | 
				 
					
			  | 
		 
		 
 | 
      |