|
|
|
kipfiletmet cider en tagliatelle |
|
ingrediënten: |
|
|
- 400 g tagliatelle
- 400 g kipfilet, in blokjes
- 2 dl droge appelcider
- 1 1/2 el graanmosterd
- 1 grote prei, in stukjes
- 100 g kleine champignons
- 1 dl Alpro cuisine of room
- 1 el bieslook, fijngesneden
- boter
- zwarte peper en zout
|
|
bereiding: |
|
|
- Kook de tagliatelle al dente en spoel vervolgens onder koud stromend water.
- Bak de kippenbrokjes al roerend goudbruin, voeg mosterd en cider toe en laat smoren tot de saus ietwat ingekookt is.
- Smelt boter in een andere pan en laat de prei hierin smoren gedurende 3 minuten, voeg de champignons toe en laat nog 2 minuten bakken.
- Meng het prei-champignon-mengsel met de kippenbrokjes, roer de room erdoor en laat even inkoken. Schep er tenslotte de pasta doorheen en garneer met de bieslook. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|