laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 kipfiletmet cider en tagliatelle
  ingrediënten:
   

  • 400 g tagliatelle
  • 400 g kipfilet, in blokjes
  • 2 dl droge appelcider
  • 1 1/2 el graanmosterd
  • 1 grote prei, in stukjes
  • 100 g kleine champignons
  • 1 dl Alpro cuisine of room
  • 1 el bieslook, fijngesneden
  • boter
  • zwarte peper en zout
  bereiding:
    - Kook de tagliatelle al dente en spoel vervolgens onder koud stromend water.
- Bak de kippenbrokjes al roerend goudbruin, voeg mosterd en cider toe en laat smoren tot de saus ietwat ingekookt is.
- Smelt boter in een andere pan en laat de prei hierin smoren gedurende 3 minuten, voeg de champignons toe en laat nog 2 minuten bakken.
- Meng het prei-champignon-mengsel met de kippenbrokjes, roer de room erdoor en laat even inkoken. Schep er tenslotte de pasta doorheen en garneer met de bieslook.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats