laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Savooikoolsoep een dikke maaltijdsoep
  ingrediënten:
   
  • - een grote soepketel nemen van ong.6-8 liter.
  • - voor bijna de helft vullen met geschilde en kleingesneden aardappelen,
  • en een beetje water (1/4 van de pot)
  • - hierop 1 kilo gehakt
  • - hierop 1 kleingesneden savooikool
  • - kruiden met pezo, nootmuskaat, enkele laurierblaadjes en paar bouillonblokjes
  • - laten koken tot alles gaar is en dan met een stamper alles plat maken(niet te fijn)
  • - als laatste beetje azijn toevoegen
  bereiding:
    De savooi kan ook vervangen worden door witte kool, maar dan moet de witte kool eerst in de pot omdat die langer nodig heeft om te garen.

Zeker eens uitproberen
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats