|
|
|
Vleesreepjes met mosterdaardappeltjes |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen:
1 teentje knoflook
mespunt rozemarijn
peper, zout
200 gram varkensvleesreepjes
1 eetlepel olie
450 gram voorgekookte krielaardappelen
1 dl slankroom
1 eetlepel mosterd |
|
bereiding: |
|
|
Pers het teentje knoflook uit boven een grote kom. Voeg de rozemarijn, peper, zout en het vlees toe. Laat dit afgedekt in de koelkast een half uur intrekken.
Verwarm de olie in een braadpan en bak hierin het vlees bruin. Voeg de aardappelen toe met de slankroom en stoof het geheel in ± 10 minuten gaar. Maak het gerecht op smaak met peper, zout en de mosterd.
per persoon : 515 Kcal
Lekker met koolrabi. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|