laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Romige veldslasoep
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

1 grote zak kant-en-klare veldsla
2 grote aardappelen
1 eetlepel olijfolie
1 blokje kippenbouillon
100 gram fetakaas
zout
peper
  bereiding:
    Spoel de veldsla. Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de veldsla en de aardappelstukjes enkele minuten. Doe er 1 liter water bij en het bouillonblokje. Laat de soep in 30 minuten gaar koken. Mix ze fijn en breng ze op smaak met zout en peper.
Verwarm de soep opnieuw. Snij de kaas in kleine dobbelsteentjes. Doe de soep in een terrine en garneer ze met de blokjes kaas.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats