laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Verse tomatensoep met geitenkaascrostini
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

4 eetlepels Olijfolie Extra Vergine
1 pot Pastasaus Tomaat en Basilicum
1 liter groentebouillon (van tabletten)
500 g tomaten, in stukjes
200 g doperwten (koelvers of diepvries)
1 ciabatta
3 eetlepels Pesto Rosso
150 g geitenkaas, fijn verkruimeld
3 eetlepels verse basilicum, fijngehakt
  bereiding:
    Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een soeppan en roer de pastasaus erdoor. Voeg de groentebouillon, tomaten en doperwten toe en breng het geheel al roerende aan de kook. Laat de soep 10 minuten zachtjes doorkoken. Snijd de ciabatta overlangs open en snijd elke helft in vier stukken. Rooster de stukken goudbruin onder een hete ovengrill.

Bestrijk de crostini met pesto rosso en verdeel de geitenkaas erover. Schuif de crostini nog even onder de hete grill en laat de kaas iets kleuren. Schep de tomatensoep in grote kommen en strooi het basilicum erin. Geef de crostini met geitenkaas erbij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats