CBke's Kabeljauw onder een knapperig mosterddakje. |
|
ingrediënten: |
|
|
400 gr aardappeltjes
400 gr boontjes
150 gr erwtjes
Paneermeel (of 2 sneetjes wit brood)
Basilicum
2 koffielepels Zonnebloemolie
2 koffielepels geraspte citroenschil
2 stukken kabeljauwfilets
2 koffielepels mosterd |
|
bereiding: |
|
|
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Kook de aardappelen, de boontjes en de erwtjes (maak hier eventueel een puree van)
Meng het paneermeel,de citroenschil en de basilicum, voeg zonnebloemolie en peper toe en pureer het geheel tot een smeuïge massa.
Leg de kabeljauw in een ovenschaal en bestrijk de filets met een beetje mosterd.
Verdeel de paneermeel-basilicum massa over de filets en druk de laag stevig aan.
Zet de ovenschaal in de oven en bak het gerecht 8 à 10 minuten tot het paneermeel knapperig en de vis gaar is.
Serveer de vis met de aardappelen en de groenten (of de puree)
Smakelijk !!! |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|