laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Diavolo
  ingrediënten:
   

  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • zout
  • 2 el olie
  • 500 gr tomaten
  • 'n paar scheutjes chilisaus
  • vers gemalen zwarte peper
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 1 tl basilicum
  • 1/2 l visbouillon
  • 2 cl cognac
  • 40 gr boter
  • zout
  • peterselie
  bereiding:
    De uien en de teentjes knoflook schoonmaken. De uien fijn hakken. De olie verhitten, de fijn gehakte ui en de knoflook uit de pers hier glazig in fruiten. De ontvelde tomaten klein snijden, pitten en vocht verwijderen, in de pan doen en al roerend 5 min meefruiten. Kruiden met zout, chilisaus, peper, oregano en de basilicum. De warme visbouillon erbij schenken en 10 min zachtjes koken. De cognac erdoor roeren. De saus warm houden, maar niet meer laten koken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats