laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Chinese kool stamppot
  ingrediënten:
    1kg aardappels
zout
peper
nootmuskaat
1 dl melk
1 ui
2 teentjes knoflook
1 Chinese kool
1 zakje nasikruiden
350 g spekblokjes
  bereiding:
    Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout gaar. Maak de ui schoon en snipper deze. Pel de knoflookteentje en pers ze uit. Maak de kool schoon, snijd deze in reepjes, was ze en laat ze goed uitlekken. Laat de nasikruiden wellen in 1 deciliter warm water. Bak in een pan de spekblokjes ui en fruit hierin eventjes de ui en knoflook. Voeg de nasikruiden toe en laat deze een paar minuten meebakken. Voeg dan de kool toe en laat deze ook een paar minuten meebakken. Giet de aardappelen af, roer er peper, nootmuskaat en de melk door. Schep het koolmengsel door de aardappelpuree. Laat de stampot goed warm worden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats