laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Stamppot andijvie met champignons
  ingrediënten:
    1kg aardappelen
zout
50g boter
200g chorizo
250g champignons
1dl melk
600g andijvie
peper
nootmuskaat
  bereiding:
    Snijdt de chorizo in blokjes. Maak de champignons schoon en snijdt ze in plakjes. Maak de andijvie schoon, snijdt ze in smalle reepjes, was deze en laat ze uitlekken, Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout gaar. Verhit de boter in eenpan en bak hierin de chorizo uit. Voeg dan de champignons toe en bak deze even mee. Maak in een steelpan de melk warm. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Roer de warme melk , peper en nootmuskaat door de aardappelpuree. Schep dan de andijvie, chorizo en champignons door de aardappelpuree.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats