laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Franse hutspot
  ingrediënten:
    Voor 8 personen:

    1 1/2 kg lans- of schapenbout
    500 gram doorregen rundvlees
    1 1/2 liter vleesbouillon
    1 1/2 liter donker bier
    1 kleine kool
    3 wortels
    3 preistengels
    2 knolraapjes
    8 aardappelen
    halve selderijknol
    50 gram reuzel
    2 uien
    2 teentjes knoflook
    1 laurierblad
    4 takjes peterselie
    3 takjes tijm
    8 knoflookworstjes
    peper
    zout
  bereiding:
    De ontbeende lamsbout wassen, droogwrijven en in grote dobbelstenen snijden. Rundvlees eveneens in dobbelstenen. Bouillon en bier met het vlees aan de kook brengen. Toevoegen: de gepelde in vieren gesneden uien, de uitgeknepen knoflookteentjes, laurier, peterselie, tijm, peper en zout. Anderhalf uur zachtjes laten koken. Intussen de groenten schoonmaken en klein snijden. Groenten in de reuzel aanbraden en de laatste 30 minuten bij het vlees doen. Op het laatst de knoflookworstjes warm maken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats