Kipfilet gevuld met pesto en paddestoelen |
|
ingrediënten: |
|
|
20 g gedroogde paddestoelen (porcini)
2 tenen knoflook, fijngehakt
3 eetlepels Pesto Rosso
4 kipfilets
10 plakjes ontbijtspek
2 eetlepels olijfolie |
|
bereiding: |
|
|
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Week de paddestoelen 10 minuten in 2 dl kokend water. Laat ze in een zeef uitlekken en hak ze fijn. Meng in een kom de paddestoelen met de knoflook en pesto rosso.
Snijd de kipfilets in, zodat een zakje ontstaat en vul ze met het pestomengsel. Druk de vulling goed aan en vouw de filets weer dicht. Wikkel de kipfilets stevig in de plakjes ontbijtspek.
Leg de kipfilets in een bakblik en laat ze in de oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar worden.
Lekker met gebakken aardappeltjes en een gemengde salade met rode ui. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|