|
|
De tomaten even laten schrikken in kokend water, onmiddellijk afkoelen in koud water, pellen, de pitjes verwijderen en het vruchtvlees in dobbelsteentjes snijden.
De soyascheuten in een brede, lage magnetronschaal leggen. Bevochtigen met een weinig water, op smaak brengen met peper en zout en 3 minuten laten garen bij 850 W.
De tomatenblokjes erbij voegen tegen de wanden van de magnetronschaal en op nieuw een viertal minuten laten garen bij 850 W.
De pladijsfilets, eventueel opgerold, op de soyascheuten leggen en op smaak brengen met oregano, peper en zout. Enkele nootjes boter erover verdelen, afdekken en opnieuw 8 minuten verhitten bij 850 W.
Het stoofvocht afgieten, laten inkoken met de room en op smaak brengen met peper en zout.
Het ingekookte stoofvocht opnieuw over de bereiding gieten. Garneren met gesnipperde bieslook en takjes dille.
Serveren met rijst. |