laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tofu ovenschotel
  ingrediënten:
    aardappelen
sojamelk
zout en peper
sojascheuten in olie
sap van een 1/2 citroen
echaloten$1 doos gepelde tomaten
sojasaus
tofu
  bereiding:
    aardappelpuree maken met aardappelen, sojamelk, zout en peper.
sojascheuten (2 pakken) in olie met zout, peper en sap van een halve citroen en een snuifje zout: ongeveer 5 minuten stoven (moeten nog krokant zijn).
echalloten (ongeveer 7 per persoon) in olie op een laag vuur ongeveer 15 minuten stoven, 1 doos gepelde tomaten, zout, peper, een goede scheut sojasaus: ongeveer 10 minuten laten sudderen. De tofu erbij doen in blokjes (ongeveer 75 gr per persoon).
doe in een ovenschotel: 1 laag puree, 1 laag sojascheuten, 1 laag saus, 1 laag puree met paneermeel en een klontje plantaardige margarine.
Tip: vries de tofu in een dag op voorhand.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats