laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Auberginepuree
  ingrediënten:
    Voor 4 Personen:

1 grote aubergine
2 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook (geperst)
2 eetlepels verse koriander (fijngehakt)
sap van 1/2 citroen
cayennepeper
zout en peper
  bereiding:
    Verwarm de oven voor op 200 graden en leg de aubergine er 30 minuten in. Laat de aubergine afkoelen. Snij hem doormidden en schep er met een lepel het vruchtvlees uit. Doe het vruchtvlees in een kom en prak het met een vork. Meng er de olijfolie, de knoflook, de koriander en het citroensap door. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper. Koud serveren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats