|
|
|
Zwendel's aardappelschijfjes met gehakt en porto |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen:
400 g aardappelschijfjes
300 g gehakt
1 kop gesneden ajuin
± 300 g groentemacedoine (melange)(wortelen, erwten, witte bonen,)
olijfolie
1 teentje knoflook of 2 mespunten knoflookpoeder
klein glaasje rode porto
zout
peper
cayenne peper
kerrie |
|
bereiding: |
|
|
Aardappelschijfjes bakken in 1 pan
Ondertussen in de wok het gehakt bakken en zo fijn mogelijk verbrokkelen
Daarna ui, knoflook en de groenten toevoegen en het geheel even laten bakken
Op smaak brengen met zout, peper, cayenne peper en kerrie en nog
even verder laten bakken
Vlak voor het einde een scheutje porto toevoegen en het geheel even
laten sudderen
Het vlees met de groenten over de aardappelen scheppen en serveren
Smakelijk! |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|