laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zwendel's aardappelschijfjes met gehakt en porto
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

400 g aardappelschijfjes
300 g gehakt
1 kop gesneden ajuin
± 300 g groentemacedoine (melange)(wortelen, erwten, witte bonen,)
olijfolie
1 teentje knoflook of 2 mespunten knoflookpoeder
klein glaasje rode porto
zout
peper
cayenne peper
kerrie
  bereiding:
    Aardappelschijfjes bakken in 1 pan

Ondertussen in de wok het gehakt bakken en zo fijn mogelijk verbrokkelen

Daarna ui, knoflook en de groenten toevoegen en het geheel even laten bakken

Op smaak brengen met zout, peper, cayenne peper en kerrie en nog
even verder laten bakken

Vlak voor het einde een scheutje porto toevoegen en het geheel even
laten sudderen

Het vlees met de groenten over de aardappelen scheppen en serveren

Smakelijk!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats