Wentelteefjes met appelstroop en banketbakkersroom |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
2 1/2 dl melk
2 eieren
100 gram suiker
1 theelepel kaneelpoeder
4 eetlepels appelsiroop
8 sneden casino witbrood (zonder korst)
1 bak banketbakkersroomijs
1 eetlepel poedersuiker
voor de garnering:
rode bessen
blaadjes munt |
|
bereiding: |
|
|
Klop de eieren los met de melk, de suiker en de kaneelpoeder. Week de sneetjes brood hier kort in. Bak deze vervolgens in een tefalpan (met niet te veel tegelijk) aan beide kanten goudbruin en krokant. Houd ze warm in de oven tot alle sneetjes gebakken zijn. Snijd de sneetjes nu schuin door en rangschik ze op bordjes. Schep op ieder sneetje een beetje appelsiroop. Schep vervolgens het ijs erop en bestrooi ze op het laatst met wat poedersuiker. Garneer met rode bessen en blaadjes munt |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|