laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Veloute la Reine
  ingrediënten:
   

    1 liter Kippenbouillon
    4 eetlepels vloeibare boter
    40 gram bloem
    1 deciliter room
    2 eidooiers
    250 gram gekookt kippenvlees
  bereiding:
    bereiding:
Maak van de vloeibare margarine en bloem een blanke roux. Schenk er langzaam de bouillon bij en maak een gladde soep. Laat deze 20 minuten zachtjes koken.
Snijd het kippenvlees in kleine blokjes en doe deze bij de soep. Kluts de eierdooiers met de room en meng dit van het vuur af door de soep.
De soep nog even doorverwarmen maar niet meer laten koken.
Meteen opdienen, lekker met een stukje geroosterd brood.




[b]
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats