laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gevulde knoflookchampignons
  ingrediënten:
   


  • 300 g kastanjechampignons
  • 1 eetlepel citroensap
  • 30 g boter (bakboter)
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel cognac
  • 50 g paneermeel
  • 3 eetlepels peterselie (fijngehakt)
  • zout
  • peper
  bereiding:
    Verwarm de oven voor op 200?C. Borstel de champignons schoon, breek de steeltjes eraf en hak deze fijn. Besprenkel de champignons met citroensap. Bak de geperste knoflook heel kort in de helft van de boter, voeg de gehakte champignonstelen toe en bak kort mee. Roer van het vuur de cognac, het paneermeel en de peterselie door het mengsel. Breng op smaak met peper en zout. Zet de champignons in ovenschaaltjes en vul ze hoog op. Verdeel de rest van de boter in vlokjes over de champignons en bak goudbruin in ongeveer 12 minuten in de oven. Smakelijk !
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats