laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Everzwijnstoofpotje met knolgroenten, tomaat en sc
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    1 kg everzwijnstoofvlees
    1 dl olijfolie
    1/2 l rode wijn
    peper
    1/2 l bruine fond
    100 g blokjes wortel, ui en knolselder
    tijm en laurier
    1 blikje gepelde tomaat
    200 g schelpjespasta
    gehakte peterselie
  bereiding:
    Kleur het everzwijnstoofvlees in hete olijfolie tot ze langs alle zijden mooi bruin ziet, kruid ze met flink wat peper en bevochtig met de wijn.
Laat eventjes opkoken en voeg er dan de fonds, de groenten en het kruidentuiltje aan toe. Laat rustig sudderen tot het vlees gaar is en hou het dan terzijde.
Voeg de gepelde tomaat bij de saus, laat 10 minuutjes sudderen en bind ze.
Kook de pasta al dente.
Kruid de saus na en voeg er het vlees en de gekookte pasta aan toe.
Laat nog eventjes opwarmen en strooi er de peterselie overheen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats