laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Hertenbiefstuk in roomsaus
  ingrediënten:
    4 hertebiefstukjes
2 dl. Slagroom
50 gr. boter of margarine
zout en peper
  bereiding:
    Bestrooi de hertenbiefstukjes met zout en peper.
Verwarm 30 gr. boter in een pan en schroei hierin de biefstukjes aan beide zijden dicht.
Neem ze uit de pan, voeg de overige boter toe en verwarm deze opnieuw.
Bak de biefstukjes aan beide zijden bruin en reken ca. 3-4 minuten aan iedere kant.
Neem de hertenbiefstukjes uit de pan en leg ze op een verwarmde schaal.
Giet de room in de pan en verwarm het geheel al roerende tot het gebonden is.


Gebakken hertenbiefstukjes in roomsaus, gekookte broccoli, stoofpeertjes en gekookte aardappelen.


Tip:

Breng de saus op smaak met peper en voeg zeer dun gesneden paprikareepjes toe.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats