laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Wild zwijnskoteletten met pittige champignons
  ingrediënten:
    4 wild zwijnskoteletten
250 gr. champignons of champignons uit blik
1 Spaanse peper
1 tl. Tabasco
1 dl. slagroom of crème fraiche
50 gr. boter of margarine
zout en peper
  bereiding:
    Bestrooi de wild zwijnskoteletten met zout en peper.
Verwarm de boter in een pan en bak hierin de koteletten aan beide zijden bruin.
Neem ze uit de pan en houd de koteletten warm (bord op pan waarin groente gekookt wordt).
Voeg de champignons in schijfjes toe en fruit deze met de kleingesneden peper en de tabasco in de bakboter.
Leg de koteletten terug en verwarm dit nog ca. 10 minu-ten.
Voeg de slagroom al roerende toe en laat dit even inkoken. Maak de saus op smaak af met zout en peper.


Gebraden wild zwijnskoteletten met champignons, worteltjes, gestoofde peertjes en gekookte aardappelen.


Tip:
Vervang zout en peper door wildkruiden en bestrooi het gerecht met fijngeknipte peterselie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats