laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zandwafels
  ingrediënten:
    250 g boter
250 g suiker
250 g bloem
5 eieren
1 pakje vanillesuiker
geraspte citroenschil
1/8 l melk
bloemsuiker en/of gesmolten boter
  bereiding:
    Roer de boter tot room met een gedeelte van de suiker. Voeg er de bloem aan toe en maak er een glad deeg van. Klop de eieren met de resterende suiker op tot een witte massa. Rol ze met een houten lepel langzaam onder het gladde deeg. Indien het deeg te dik is, verdun je het met melk. Bak het deeg gedurende 5 รก 7 minuten, afhankelijk van de calorische waarde van het wafelijzer. Bestrooi vervolgens met bloemsuiker en/of overgiet met gesmolten boter.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats