laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Wild konijnstoofschotel
  ingrediënten:
    1 groot wild konijn of 2 kleine konijnen
2 dl. water of bouillon
2 vleestomaten
2 el. tomatenpuree
2 tl. oregano
60 gr. boter of margarine
konijn- of wildkruiden
  bereiding:
    Vraag de poelier of hij het konijn wil verdelen en bestrooi de delen met kruiden.
Verwarm de boter in een pan en bak hierin de konijndelen rondom bruin.
Voeg het water, de tomaten in partjes en de oregano toe en breng het geheel aan de kook.
Sluit de pan en stoof dit gedurende ca. 70 minuten.


Konijnstoofschotel met gekookte bloemkool, komkommersla en gekookte krieltjes.



Tip:
Bind het stoofvocht bij met allesbinder of aangemengde bloem en voeg enkele druppels Worcestershiresauce toe.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats