laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Chuky's ajam pudus
  ingrediënten:
    3 kipfilets (enkel)
Zonnebloemolie
2 uien
1 teentjes knoflook of 1 koffielepel knoflookpoeder
1 theelepel djahé (gemberpoeder)
3 laurierbladen
2 koffielepels sambal oelek
2 à 3 eetlepels ketjap manis
Zout en peper
  bereiding:
    Snij de kip klein en bestrooi met peper en zout. Bak het vlees bruin in de olie; en haal uit de pan (wok).

Snipper de ui en fruit met de kruiden en de sambal.

Voeg het gebakken vlees toe, doe er de ketjap bij en laat het geheel ca. 10 minuten sudderen.



Serveren met:
Zilvervliesrijst, een portie sperzieboontjes en enkele augurkjes
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats