Gevulde kerstomaatjes met ansjovisrolletjes |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 24 stuks:
2 eieren
1 roomkaas
1 boter
zout
peper
24 kerstomaatjes
24 ansjovisrolletjes (2 blikjes à 48 gram)
keukenpapier |
|
bereiding: |
|
|
Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Laten schikken in koud water en af laten koelen. Kerstomaatjes wassen en met scherp mes kapjes eraf snijden. Tomaatjes met theelepel uihollen en omgekeerd laten uitlekken op keukenpapier. Ansjovisrolletjes afgieten. Rolletjes op keukenpapier laten uitlekken. Eieren pellen en halveren. Eieren met vork fijnprakken. Eieren door zeef drukken. Boter en roomkaas erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper.
Kerstomaatjes vullen met eimousse. Hierop ansjovisrolletjes leggen. Tot gebruik in de koelkast bewaren. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|