laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Artisjok Amuse
  ingrediënten:
    voor 2 personen:

1/2 potje gemarineerde artisjokhartjes
1/2 zakje verse basilicum
snufje zout
versgemalen zwarte peper
1 plak parmaham
4 mooie amuselepels
  bereiding:
    Pureer de artisjokharten met 8 blaadjes basilicum met een keukenmachine of staafmixer. Voeg eventueel wat van de artisjokolie toe om de mousse smeuïger te maken. Breng het geheel op smaak met zout en peper.

Snij 4 dunne repen van de parmaham en leg de reepjes in de breedte over de lepels. Schep een beetje mousse op de ham en vouw de ham er overheen, zodat het een mooi pakketje wordt. Garneer met een klein blaadje basilicum.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats