Reebiefstukjes met amandelen |
|
ingrediënten: |
|
|
4 reebiefstukjes
4 el. geroosterde amandelen
1 dl. slagroom of crème fraiche
1 el. Mosterd
2 el. Olie
25 gr. boter of margarine
zout en peper |
|
bereiding: |
|
|
Bestrijk de biefstukjes met de mosterd en bestrooi ze met peper.
Verhit de olie in een pan en schroei hierin de biefstukjes aan beide zijden dicht.
Neem ze uit de pan en voeg de boter toe.
Bak de biefstukjes aan beide zijden bruin (reken ca. 3-4 minuten aan iedere kant).
Neem de biefstukjes uit de pan en houd ze warm.
Voeg de room toe aan de bakboter en roer de aanbaksels los.
Garneer met de geroosterde amandelen.
Gebakken reebiefstukjes met amandelen, saus, gekookte bloemkool en gebakken aardappelen.
Tip:
Vervang mosterd door hotketchup en gebruik olijfolie. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|