laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Mosselen met créme fraiche-saus
  ingrediënten:
   

    3 kg verse mosselen,
    2 uien,
    2 kruidnagels,
    2 laurierbladeren,
    de schil van 1 citroen,
    1 l droge witte wijn,
    150 g créme fraiche,
    2 eierdooiers,
    1 Bosje dille,
    peper uit de molen
  bereiding:
    Schil de uien en steek de kruidnagels erin.
Breng de uien met de laurierbladeren, het citroensap en de toijn aan de kook
Voeg de mosselen toe en laat het geheel ca. 15 a 20 minuten koken tot de schelpen open staan. Leg de mosselen in een voorverwarmde schaal.
Roer de créme fraiche in het mosselnat en laat de saus op laag vuur inkoken.
Neem de pan van het vuur en roer de eierdooiers en de gehakte dille door de saus. Breng alles met rijkelijk peper op smaakt Giet de saus over de mosselen en gameer met 2 a.3 takjes dille.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats