laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Mangosorbet
  ingrediënten:
   
  • 2 dl water
  • 150 gr fijne griessuiker
  • 400 gr verse mango,geshild en in stukjes gesneden
  • 1 citroen
  • 1 glas witte wijn
  • 1 mango voor het garnituur
  • 4 blaadjes munt
  bereiding:
    Bereiding:
- Kook de suiker met het water, doe er het sap van de citroen bij en vervolgens de stukjes mango en de witte wijn.
- Laat zachtjes koken tot de mango volledig gaar is.
- Giet de mango en het sap nu in de blender en maal fijn.
- Laat afkoelen en draai vervolgens in de ijsmachine tot sorbet.
- Serveer met plakjes verse mango en een blaadje munt.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats