laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Wilde konijnfilet in krokante jas
  ingrediënten:
    8 wilde konijnfilets
4 plakjes diepvriesbladerdeeg
2 el. mango chutney
2 tl tijm
1 el. maïzena
1 ei
bakpapier
zout en peper
  bereiding:
    Laat het deeg ontdooien.
Meng de maïzena met de tijm, zout en peper en wentel hierin de filets.
Leg deze op het deeg en verdeel hierover de chutney.
Vouw het geheel dicht. Bestrijk de buitenkant met het losgeklopte ei en leg de pakketjes op een bakplaat met bakpapier.
Plaats het geheel in een voor-verwarmde oven (200 graden), gedurende ca. 30 min.


Konijnfilet in krokante jas met spruitjes, wortelsalade en gepofte aardappelen met kruidenkwark.


Tip:
Vervang mango door piccalilly.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats